onsdag 21. november 2012

Tekstilmaling på teppeJeg lever etter prinsippet med å ta i bruk det du har for hånden. Men min oppfatning av hva som er fint forandrer seg stadig. Derfor er det så fantastisk at ting du eier, ikke nødvendigvis trenger å se helt likt ut hele tiden. Jeg har falt helt for trenden med geometriske mønstre om dagen, så det ensfargede teppet fra ikea ble litt kjedelig for meg akkurat nå. Så fantastisk at det finnes tekstilmaling!
Fremgangsmåten er enkel og tar ikke lang tid. Pensel, maling, teppe... klar, ferdig! Utfordringen med dette var å male rette kanter på trekantene, noe som jeg ga opp ganske fort. Jeg satset heller på ujevne linjer som gir et litt røffere utseende. Tekstilmaling skal strykes for at malingen skal feste seg (ellers går den av i vask). Siden fleece og strykejern ikke er spesielt gode venner la jeg et gammelt kjøkkenhåndlke over de malt kantene, før jeg satte i gang med strykingen. Resultatet er jeg kjempefornøyd med! God grunn til å kose seg litt ekstra i sofaen.
Så var det dette med de gule bildene da.. den store grunnen til veldig inaktiv blogging i det siste. Jeg og kameraet mitt har ikke helt vent oss til det konstante mørket helt ennå, men vi jobber med saken. På den positive siden er det en fin mulighet til å lære seg litt ekstra om alle instillingene som finnes og mulighetene det gir.

God kveld videre!1 kommentar:

  1. Takk for kommentar!! OJ det var sprekt! Ha en fin helg. Mvh Signe

    SvarSlett